Servis klimatskih naprav

               Naroči servis              

Z rednim servisom klim zagotovimo, da se plesni ne razmnožujejo.

V klimi se namreč lahko nabirajo razne plesni ki neugodno vplivajo na zdravje ljudi pri bolj občutljivih pa povzročajo resne zdravstvene težave.

Ob servisu se klimo dobro prečisti kar zagotavlja daljšo delovanje klime, manjšo porabo elektrike, za vas pa bolj čist in svež zrak.

Če je premalo plina, klima slabo hladi, in tudi za samo napravo (kompresor) ni dobro, da deluje brez plina če nima zaščite.

   www.klimatos.si

Če stranka ne opravi servisnega …

Continue Reading
Toplotna črpalka Daiking Altherma

Toplotna črpalka Daikin ALTHERMA

Toplotna črpalka zrak-voda Daikin ALTHERMA

Altherma je dvodelni sistem, ki ga sestavljata zunanja enota in notranja vodna enota, ki jo lahko priključite na vse nizkotemperaturne radiatorje in sisteme talnega ogrevanja.

Zunanja enota iz ozračja črpa nizkotemperaturno toploto, ki ji zviša temperaturo. Zvišano toploto po hladilnem cevovodu prenaša v vodno enoto.

Notranja vodna enota prevaja toploto iz ohlajevalne enote v vodo, ki kroži po radiatorjih centralnega ogrevanja, po sistemu talnega ogrevanja in rezervoarju tople sanitarne vode. Pri večnamenski ogrevalni in ohlajevalni različici notranje vodne enote se ohlajanje izvaja tako, da se temperatura vode zniža na 4°C in da ta kroži skozi …

Continue Reading