Brezplačna garancija do 7 let

Svojim zvestim strankam nudimo brezplačno garancijo do sedem let, za brezskrbno hlajenje!

Kako do brezplačne garancije?

– Pri nas naročite klimo ali toplotno črpalko po Vaši želji.– Odločite se, da boste vsako leto v sodelovanju z nami opravili redni letni servis.– Pri nakupu boste prejeli servisni obrazec za naslednjih 7 let. Ob vsakem opravljenem letnem servisu dobite žig.– Če se kljub rednemu vzdrževanju na klimatski napravi ali toplotni črpalki pojavi napaka, Vam jo brezplačno odpravimo.

Posebna akcija velja samo za nova naročila. Brezplačna garancija na rezervne dele velja do 7 let, v kolikor stranka vsako leto pri podjetju Klimatos opravi reden letni servis klimatske naprave oziroma toplotne črpalke.

Možnost nakupa na obroke

Naša ponudba je sedaj še dostopnejša! Nudimo vam možnost nakupa na obroke z ugodnimi LON krediti, ki smo jih za vas pripravili v sodelovanju s Hranilnico LON. Enostavno in ugodno do izpolnitve vaših želja!

Primer nakupa na obroke:

– Za informativni izračun Vašega kredita nam pošljite povpraševanje.

Podjetje KLIMATOS je kreditni posrednik, ki strankam ponuja in predstavlja kredite ter jim pomaga v postopkih pred sklenitvijo kreditne pogodbe s Hranilnico LON, pri čemer pa ni pooblaščen za sklepanje kreditnih pogodb s strankami.KLIMA MITSUBISHI 

model MSZ-FH 25 VE

Klima Mitsubishi MSZ-FH25VE je DELUX Inverter energetskega razreda A+++

Nova generacija Mitsubishi klim, letnik 2013 z maksimalno močjo 3,5kW hlajenja ter maksimalno močjo 5,5kW gretja je primerna za kvalitetno hlajenje ali ogrevanje prostora površine do cca 60m2.

model MSZ-FH 35 VE

Klima Mitsubishi MSZ-FH35VE je DELUX Inverter energetskega razreda A+++

Nova generacija Mitsubishi klim, letnik 2013 z maksimalno močjo 4,0kW hlajenja ter maksimalno močjo 6,3kW gretja in je primerna za kvalitetno hlajenje ali ogrevanje prostora površine do cca 75m2.

model MSZ-FH 50 VE

Klimatska naprava Mitsubishi MSZ/MUZ-FH50VE se ponaša s kapaciteto hlajenja 5000 W, kapaciteta gretja pa je 6000 W.

Klimatska naprava Mitsibishi MSZ/MUZ-FH50VE omogoča gretje in hlajenje prostora pri kar najnižjih in najvišjih temperaturah. Primerna je za prostore velikosti do cca 80 m2.

KLIMA TOSHIBA

SUPER DAISEIKAI 6.5

Uveljavljena „Daiseikai 6.5“ kvaliteta s COP-vrednostmi nad 5 garantira tudi pri seriji 6.5 visoko učinkovito hlajenje in ogrevanje. Ta skupina modelov se odlikuje ne le z vitko in elegantno obliko temveč tudi zagotavlja s pomočjo zelo učinkovitega sistema filtriranja prijetno ozračje v prostoru.

KLIMA DAIKIN

Ururu Sarara

Daikin klima z dovodom svežega zraka Ururu-Sarara primerna za hlajenje in ogrevanje do 60 m2  prostora. S svojim enkratnim sistemom lahko hkrati greje in hladi, vlaži in suši zrak ter prezračuje in čisti zrak v prostorih.

Prispevki iz iste kategorije: