KLIME

Klima danes še zdaleč ni neka modna muha ali pa stvar, ki bi so jo lahko privoščili le premožni. Glede na to, da se danes klimatske razmere spreminjajo zelo naglo, je klima odličen oziroma najboljši blažilec sodobnih vročinskih šokov, pa tudi ko se temperatura v enem dnevu spusti za dvajset stopinj.

Predstavljajte si lep jesenski dan, ko zaide sonce, vas pa začne zebsti, ko sedete lepo zleknjeni v kavč. Takrat ni boljšega kot pritisniti na daljinec od klime. Skoraj nič vas ne more ogreti hitreje ali pa ceneje kot klima.

Mnogo kupcev se odloči za nakup klimatske naprave, ker vedo, da lahko s tem privarčujejo pri stroških ogrevanja, ki se lahko zmanjšajo tudi za dve tretjine.

Če ste se odločili za nakup klimatske naprave, bo v bodočnosti bivanje v bivalnih prostorih mnogo prijetnejše.

S klimo si lahko vzpostavite željene klimatske oziroma mikroklimatske pogoje odvisno od vaše izbire. Prostor lahko ohlajamo, segrevamo, ga očistimo mikrobov, bakterij, prašnih delcev, ki so vzrok številnih obolenj.

Zaradi ustrezne temperature je tudi produktivnost v bivalnih in pisarniških prostorih večja,statistično se zmanjša tudi nevarnost nesreč pri delu zaradi utrujenosti. V vročih poletjih pa vam bodo klimatske naprave omogočile normalno spanje.

Naše podjetje se ukvarja z prodajo, montažo in sevisiranjem klimatskih naprav Toshiba, Mitsubishi Electric,  Mitsubishi Heavy Industries,Panasonic, Daikin,Fujitsu,Sharp in Airwell.

Naše priporočilo je, da si izberete kvalitetnejšo klimatsko napravo, saj gre za dolgoročno investicijo. Če mislite ali ste se že odločili za Daiseikai, Super Daiseikai ali Mitsubishi serije MSZ-FH je to odlična odločitev, saj boste s tem imeli eno izmed najboljših klimatskih naprav, ki so trenutno na razpolago. Z njo dosežete odlične klimatske in mikroklimatske pogoje, najnižjo raven hrupa.

VROČA PONUDBA ZA HLAJENJE 040 333 579

Podatki

Boštjan Zupančič
Ul. Ivice Pirjevčeve 17
1133 Ljubljana - Brod

GSM: +386 40 333 579
Email: info@klimatos.si

Proizvajalci klim

Toshiba klime prodaja montaža servis
Mitshubishi prodaja montaža servis klim
Panasonic klime prodaja montaža servis
Daikin klime prodaja montaža servis

Prevedi

English Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch Finnish French German Greek Hindi Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Catalan Filipino Hebrew Indonesian Latvian Lithuanian Serbian Slovak Slovenian Ukrainian Vietnamese Albanian Estonian Galician Hungarian Maltese Thai Turkish
cookieassistant.com